Magazin online
search
user

Nu esti logat

Intra in cont

Despre noi

Dupa o experienta de aproape 10 ani pe piata bauturilor alcoolice premium si super-premium, am decis sa venim in intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor nostri intr-un mod profesionist.

Suntem o echipa tanara, dinamica, specializata in vanzarea bauturilor alcoolice si in consilierea clientilor nostri pentru a alege cele mai bune produse. Suntem intr-o permanenta cautare de produse noi, produse in trend, sau editii limitate a unor brand-uri consacrate.

În cazul in care doresti sa organizezi un eveniment (petrecere, nunta, botez, conferinta, etc.), fie ca apreciezi o bautura nobila, echipa noastra iti sta mereu la dispozitie si iti raspunde la toate intrebarile prin chat, email sau telefonic.

24drinks.ro este platforma de e-commerce ce ofera informatii complete despre produsele comercializate (descriere, poze, fise tehnice).

Parteneriatele cu producatori internationali si locali, cu distribuitorii oficiali internationali si locali, garanteaza originalizatea produselor pe care le comercializam. 100% ORIGINALE.

Revanzarea produselor achizitionate de pe www.24drinks.ro

24drinks.ro deține prin S.C. Luxury Goods Import S.R.L atestatul nr. 1382, RO0160600EN00 din 10.02.2017 de distribuție şi comercializare angro de produse supuse accizelor, bauturi si tutun. Acest atestat vă permite dumneavoastră să comercializați produsele achiziționate de la noi.